Oaspeții și-au respectat blazonul!

Publicat in Sport 29 Aprilie 2016 1266 ori
Google+ WhatsApp
Oaspeții și-au respectat blazonul!
Oaspeții și-au respectat blazonul!

CS Blejoi – CS Păulești 0-3 (0-0)

În meci derbi al etapei a XXIV-a din Liga A Prahova, echipa oaspete, CS Păulești, a reușit să învingă echipa blejoiană chiar la ea “acasă”, rezultatul final, 0-3, scutindu-i pe cârcotașii de ocazie de orice comentariu!

Victoria, una a normalității, s-a conturat după pauză, Cristi Mihai (54), Butufei (59) și Ciobanu (76) făcând dreptate într-un meci în care elevii lui Iulius Mărgărit au arătat determinare, ambiție și precizie la fiecare fază de atac. Chiar dacă și-au dorit să mențină invincibilitatea, după trei victorii și patru meciuri egale de-a lungul anilor, fotbaliștii antrenați de Răzvan Vlad au terminat învinși, demonstrația de fotbal predată de parteneri fiind de necontestat!

Astfel, după 24 de etape, păuleștenii au mai adăugat trei puncte la zestre acumulând 64, cu un golaveraj excepțional, 113-17! Cu un pas și jumătate câștigători ai seriei, privind cu încredere spre meciul de baraj care le-ar garanta accesul spre eșalonul al treilea al fotbalului românesc, echipierii din Păulești au sărbătorit imediat după meci, chiar în vestiarul din Blejoi, scandările legate de o iminentă și promisă  primă auzindu-se până la mare depărtare! Dar, cu sinceritate, chiar că ar merita recompensa după modul în care au evoluat în această după-amiază,la Blejoi! Felicitări!

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.