CSM Ploiești, înfrângere grea cu liderul...

Publicat in Sport 09 Aprilie 2016 2133 ori
Google+ WhatsApp
CSM Ploiești, înfrângere grea cu liderul...
CSM Ploiești, înfrângere grea cu liderul...

În această dimineață, pe arena Conpet din Strejnic, echipa de fotbal a CSM-ului a cedat la scor de forfait în fața trupei Sportul Valea Călugărească, liderul la zi în campionatul Ligii B Prahova, seria Est.

Meciul a fost interesant, disputat, prima repriză fiind chiar echilibrată iar componenții trupei ploieștene antrenați de Marcel Catinca au avut prima mare oportunitate să deschidă scorul. Era minutul 17 atunci când Leonard Dăncilă, față în față doar cu portarul advers, a șutat, din penalti, direct în bara stângă!

După 8 minute, la singura fază de poartă realizată în primul mitan, oaspeții au deschis scorul, șutul lui Răducanu - dintr-o lovitură liberă directă, de la peste 25 de metri - ducând mingea direct în vinclul drept al porții lui Iordache: 0-1!

Ploieștenii au reacționat cu curaj dar imaturitatea lui Petculescu – scăpat singur cu portarul – a privat echipa gazdă de o egalare meritată.

Repriza secundă a fost cât de cât egală până spre final, atunci când Adrian Ghica (83) a reușit să marcheze golul a doilea și să-i bucure, astfel, pe cei 30 de suporteri din Valea Călugărească care au ajuns la Strejnic. Iar Iordache, după o greșeală de începător a lui Petrea, a închis tabela consfințind victoria oaspeților: 0-3!

Cu această izbândă, oaspeții au acumulat 45 de puncte și și-au consolidat prima poziție în clasament iar CSM-ul a rămas cu 34, ceea ce însemnă același loc 5 pe care l-au ocupat și înaintea jocului de azi.

Echipa ploieșteană a evoluat în următoarea formulă: G. Iordache – Ilie, Condrea, Petrea, Mirea – Mihai, Dăncilă, Ghinea, Moise – Paraschiv, Petculescu. Antrenor: Marcel Catinca.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.