Burleanu vrea un nou mandat la şefia FRF: "Voi face tot posibilul să câştig"

Publicat in Sport 23 Martie 2016 1526 ori
Google+ WhatsApp
Burleanu vrea un nou mandat la şefia FRF: "Voi face tot posibilul să câştig"
Burleanu vrea un nou mandat la şefia FRF: "Voi face tot posibilul să câştig"

Răzvan Burleanu şi-a anunţat deja intenţia de a obţine un nou mandat la şefia FRF. După primele "preliminarii" disputate de când este preşedintele Federaţiei, echipa naţională s-a calificat din nou la un turneu final, Campionatul European din Franţa. Opt ani au trecut de la ultima participare.

"Bineînţeles că îmi voi depune candidatura. Şi voi face tot ceea ce este posibil ca să câştig acest nou mandat din 2018", a comentat preşedintele FRF.

Burleanu nu a uitat să arunce săgeţi spre Mircea Sandu şi să critice felul în care a fost manageriată Federaţia de către vechea conducere.

"Dacă este să dăm timpul în urmă, ne amintim că am preluat o Federaţie Română de Fotbal cu pierderi de 5,5 milioane de euro, deci această Federaţie era proiectată să piardă la nesfârşit sume considerabile, astfel încât eram pur şi simplu aproape de buza prăpastiei.

La final de 2015, putem să vă confirmăm că suntem aproape de zero, neluând în calcul bonusul financiar pentru calificarea la EURO, pe care îl vom raporta în 2016. Deci, practic, acesta a fost focul pe care a trebuit să îl stingem şi, într-adevăr, FRF, după cum vă spuneam, la final de 2014, avea zero sponsori alături de toate proiectele pe care le avem de implementat", a adăugat oficialul.

Răzvan Burleanu conduce Federaţia Română de Fotbal din martie 2014, când avea doar 29 de ani.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.