Silviu Lung a fost condamnat la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare!

Publicat in Sport 22 Martie 2016 789 ori
Google+ WhatsApp
Silviu Lung a fost condamnat la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare!
Silviu Lung a fost condamnat la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare!

Fostul portar al Universităţii Craiova, Silviu Lung, a fost condamnat, azi, la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală, fiind acuzat că în ianuarie 2014 a provocat un accident rutier în care un bărbat a murit, iar cei doi copii ai acestuia au fost răniţi.

Silviu Lung a fost condamnat de către magistraţii Judecătoriei Craiova la un an şi patru luni de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă şi la 6 luni de închisoare pentru vătămare corporală. Cele două pedepse au fost contopite, astfel că va fi primită pedeapsa cea mai mare.

Accidentul a avut loc pe drumul european E 79, care leagă Craiova de Calafat, în localitatea doljeană Radovani, după ce autoturismul Mercedes condus de Silviu Lung a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o maşină Renault în care se aflau trei persoane.

Silviu Lung are 58 de ani şi a început să evolueze ca portar în anul 1971, la clubul Victoria Carei, după care din 1974 şi până în 1988 a fost portar la Universitatea Craiova, de unde a plecat la Steaua Bucureşti.

Pentru o scurtă perioadă, între 1990-1991, Lung a fost la echipa spaniolă CD Logrones, revenind apoi în România, la Electroputere Craiova, şi apoi din nou la Universitatea Craiova. El s-a retras din activitatea de fotbalist în anul 1994.

Silviu Lung a evoluat şi la echipa naţională a României, în 77 de meciuri, făcând parte din lotul României la Euro 1984 şi la Campionatul Mondial din 1990.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.