De la egal la egal, amical!

Publicat in Sport 16 Martie 2016 1131 ori
Google+ WhatsApp
De la egal la egal, amical!
De la egal la egal, amical!

CSM PLOIEŞTI - RAPID BUCUREŞTI 31-31 (16-16)!

Handbalistele de la CSM Ploieşti au susţinut,  în Sala Sporturilor Olimpia, un meci de verificare în compania formaţiei de pe locul al XIII-lea din Liga Naţională, Rapid USL Metrou Bucureşti.

La capătul a 60 de minute de joc în care cei toi tehnicieni, Neven Hrupec, respectiv Vasile Mărgulescu, au încercat diverse formule de echipă, punând mai puţin preţ pe rezultat, tabela a indicat egalitate, 31-31, nedecis fiind scorul şi la pauză: 16-16.

Rapid a condus în debutul meciului (1-2, 2-3, 4-6) şi pe finalul primei reprize (14-16), în rest încercând să ţină ritmul cu Tivadar şi colegele sale, care atunci când au forţat puţin, au reuşit să se desprindă. Cea mai mare diferenţă s-a consemnat la mijlocul părţii secunde, atunci când CSM Ploieşti a avut 22-17 (38) sau 26-21 (44). Rapidul a recuperat, treptat, ecartul, profitând şi de schimbările numeroase efectuate de Neven Hrupec şi, în minutul 55, a reuşit să egaleze la 30. Dmitrovic a făcut 31-30 (57), apoi A. Dumitru a avut două parade bune în faţa adversarelor, una dintre ele la o aruncare de la „7 metri”, dar, la cealaltă poartă, Caraşol a ratat ultimele două acţiuni ale CSM-ului, iar oaspetele au egalat cu un minut înainte de final: 31-31.

Pentru CSM Ploieşti, au evoluat: Şerban, Tatalovic, A. Dumitru - Dmitrovic (10 goluri, 2 din „7 metri”), Chiricuţă (5, 1 din „7 metri”), Tivadar (4), Farcău (4), Florea (3), Balaban-Curtean (2), Sheiko (2), Burtea-Shutska (1), Vasilescu, Caraşol. Din raţiuni medicale, au absentat Oana Ionescu şi Ivana Bozovic, iar Ionela Dinu şi Nicoleta Tudor au rămas pe margine, prima reluându-şi antrenamentele uşoare după operaţia din toamnă, iar cea de-a doua începându-şi recuperarea după intervenţia chirurgicală suferită, recent, la menisc.

În această săptămână, fetele vor susţine încă un meci de verificare, vineri, de la ora 17:30, pe terenul Coronei Braşov, variantă la care s-a apelat după ce oficialii Dunării Brăila, echipă cu care era stabilită o „dublă” la Ploieşti pentru vineri şi sâmbătă, au anunţat că, din cauza problemelor cu care se confruntă, gruparea antrenată de Costică Buceschi nu va mai veni pentru cele două jocuri.

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.