Stoichiciu: “După gazon, urmează nocturna”!

Publicat in Sport 05 Martie 2016 2335 ori
Google+ WhatsApp
Stoichiciu: “După gazon, urmează nocturna”!
Stoichiciu: “După gazon, urmează nocturna”!

Provocat la o discuție vizând arena “Ilie Oană”, directorul Clubului Sportiv Municipal Ploiești, Cezar Stoichiciu, a declarat că săptămâna viitoare vor începe lucrările legate de nocturna arenei, și ea deteriorată în ultima perioadă, incapabilă să asigure cei 2000 de lucși necesari omologării.

“Cum se cunoaște, FRF a anunțat că intenționează să organizeze, în acest an, meciuri de seniori, tineret și juniori, atât la băieți, cât și la fete, pe “Ilie Oană”. Au fost nominalizate mai multe probleme, dintre care cele legate de starea gazonului, a instalației de nocturnă, a celei de degivrare și lipsa unor scaune din incintă fiind cele care necesitau intervenție imediată. Am luat măsurile necesare și, la acest moment, starea gazonului este mult schimbată, iarba urmând a arăta din ce în ce mai bine, de la o săptămână la alta. De luni, alpiniștii utilitari vor interveni și vor schimba becurile cu probleme, un singur astfel de corp de iluminat costând în jur de 4-500 de euro! Așadar, o investiție mare de vreme ce este vorba despre câteva zeci de astfel de lămpi! Completăm și scaunele lipsă și îi așteptăm pe cei de la București să-și dea verdictul! Această arenă, ca și toate celelalte aparținând municipalității, trebuie să-și producă singură banii, mai multe proiecte în derulare permițându-ne ca, pe parcursul acestui prim semestru, să constatăm și roadele investițiilor” a declarat pentru ph-online oficialul CSM.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.