Petrolul a renunțat la Mirel Bolboașă

Publicat in Sport 23 Februarie 2016 1350 ori
Google+ WhatsApp
Petrolul a renunțat la Mirel Bolboașă
Petrolul a renunțat la Mirel Bolboașă

La antrenamentul de aseară, în spațiul alocat pregătirii portarilor a putut fi văzut Mihai Vanghele, un tânăr goal-keeper promovat de la Centrul de Copii şi Juniori al Petrolului.

Acesta i-a luat locul lui Mirel Bolboașă, portar cu care conducătorii clubului au ajuns la un consens vizând încetarea raporturilor contractuale. Inițial, Bolboașă a declinat propunerea de a părăsi haita nemaifiind pe placul antrenorilor, dar situația contractuală i-a permis să tergiverseze discuțiile legate de o eventuală plecare, el ajungând să fie cooptat în lotul pentru cantonamentul din Turcia. La revenire, ținându-se cont și de faptul că acesta a primit o ofertă de la Universitatea Cluj, ieri, după-amiază, Mirel s-a despărțit de gruparea galben-albaștrilor, după un sezon si jumătate în care mai mult nu a jucat...

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.