Peteleu forţează transferul la Dinamo, dar bucureştenii îl vor doar gratis

Publicat in Sport 18 Februarie 2016 1346 ori
Google+ WhatsApp
Peteleu forţează transferul la Dinamo, dar bucureştenii îl vor doar gratis
Peteleu forţează transferul la Dinamo, dar bucureştenii îl vor doar gratis

Andrei Peteleu a refuzat să se prezinte la antrenamentele Petrolului şi negociază de zor în aceste zile cu Dinamo. Alb-roşiii nu vor, însă, să plătească vreun ban pentru transferul fundaşului, care mai are contract cu ploieştenii până în vara lui 2017.

Petrolul i-a stabilit un preț de 20.000 de euro lui Andrei Peteleu, dar oficialii formației din Ploiești susțin că Dinamo nu este dispusă să plătească nici mai puțin de atât

“Câinii” îl doresc pe fundașul dreapta, dar doar dacă acesta va deveni liber de contract. În această iarnă, fotbalistul de 23 de ani a fost în probe la Celtic Glasgow, însă nu i-a convins pe scoțieni.

După revenirea în țară, jucătorul care poate evolua pe ambele benzi ale apărării a refuzat să se prezinte la antrenamente și la vizita medicală a echipei, sperând să plece la Dinamo, acolo unde este dorit insistent de către Mircea Rednic.

”Puriul” îl cunoaște foarte bine pe fostul internațional de tineret, după ce l-a antrenat în sezonul trecut la Ploiești. Conducătorii prahovenilor nu vor să-l cedeze fără să primească o sumă de bani, iar Dinamo trebuie să se grăbească pentru că perioada de transferuri se încheie peste patru zile.

Există, însă, şi riscul ca jucătorul să fie suspendat de Petrolul, pentru că a mers să dea probe la Celtic fără a avea acordul clubului. 

Rămâne de văzut dacă fotbalistul va achita din banii lui transferul în Ștefan cel Mare.

Peteleu a mai jucat la Gloria Bistriţa, ASA Târgu Mureş şi Săgeata Năvodari înainte să ajungă la Petrolul.

Dacă va ajunge în Ștefan cel Mare, Peteleu ar fi al 11-lea transfer din această iarnă.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.