S-au luat primele măsuri la echipa de handbal masculin a CSM-ului!

Publicat in Sport 16 Februarie 2016 1038 ori
Google+ WhatsApp
S-au luat primele măsuri la echipa de handbal masculin a CSM-ului!
S-au luat primele măsuri la echipa de handbal masculin a CSM-ului!

La sediul clubului a avut loc o şedinţă de analiză a activităţii echipei de handbal masculin a CSM Ploieşti, determinată de rezultatele dezamăgitoare din ultima vreme. În urma discuţiei, la care au participat directorul Cezar Stoichiciu, coordonatorul sportiv Cristian Nica, antrenorul principal Dragoş Dobrescu şi coordonatorul secţiei de handbal masculin, Ion Nicolae, s-au stabilit o serie de penalizări care vor viza salariul pe luna februarie al jucătorilor şi antrenorilor.

Astfel, în urma unui referat întocmit de staff-ul tehnic, s-a decis ca jucătorii de bază, care au evoluat mai mult în ultimele partide - Răzvan Szopka, Cristian Antonaru, Alexandru Farcaş, Răzvan Farcaş, Emilian Turcu, Cosmin Capotă, Claudiu Dediu şi Alexandru Tărîţă - plus antrenorii Ion Nicolae şi Dragoş Dobrescu, să fie penalizaţi cu 30% din salariul pe luna februarie, iar cei folosiţi mai puţin - Daniel Rotaru, Marius Mihoci, George Stăncioiu, Bogdan Năstase, Narcis Zamfir, Victor Hoinaru, Andrei Hodorogea şi Bogdan Botezatu - să fie penalizaţi cu 10% din salariul pe această lună.

Astăzi se analizează şi situaţia de la echipa de handbal feminin, care a pierdut ultimele două partide de campionat, cu Corona Braşov şi HCM Roman.

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.