Petrolul pare deja condamnată în acest adevărat duel al președinților!

Publicat in Sport 16 Februarie 2016 1694 ori
Google+ WhatsApp
Petrolul pare deja condamnată în acest adevărat duel al președinților!
Petrolul pare deja condamnată în acest adevărat duel al președinților!

Dumitru Dragomir, care la 30 mai va împlini 70 de ani, are șanse considerabile de a se duela de la distanță cu fostul președinte al Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu (63 de ani)!

Potrivit celor de la ”Digi Sport Matinal”, Mircea Sandu este foarte aproape de a prelua conducerea clubului Concordia Chiajna. Primarul comunei de la marginea Bucureștiului a făcut deja un prim pas în îndeplinirea acestui vis și l-a cooptat deja în conducerea echipei de fotbal pe Daniel Prodan, un apropiat al lui Sandu. În zilele următoare este așteptată și oficializarea numirii lui Mircea Sandu în staff-ul administrativ al chejnenilor!

Dacă ex-președintele FRF va accepta propunerea, atunci în Liga 1 vom avea parte de un duel inedit la retrogradare între Dumitru Dragomir (FC Voluntari) și Mircea Sandu (Concordia Chiajna).

Până una-alta, ”Nașu’” a fost prezent aseară în tribune la meciul Concordia - Steaua 0-2, iar la final, surse demne de încredere, susțin că a purtat mai multe discuții cu cei din conducerea Concordiei.

În ultima etapă a sezonului regulat, Concordia se va duela cu FC Voluntari.

După 24 de etape din actualul sezon, Voluntari și Concordia sunt vecine de clasament. Voluntari ocupă locul 12, cu 18 puncte, cu unul mai mult față de Concordia. Iar Petrolul are numai 8...

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.