Gimnastele de la CSM Ploiești, rezultate promițătoare la “Gracia Fair Cup”!

Publicat in Sport 09 Februarie 2016 1270 ori
Google+ WhatsApp
Gimnastele de la CSM Ploiești, rezultate promițătoare la “Gracia Fair Cup”!
Gimnastele de la CSM Ploiești, rezultate promițătoare la “Gracia Fair Cup”!

Trei dintre gimnastele clubului CSM Ploieşti, junioarele Livia Harcan şi Alexandra Denisa Stoian şi prejunioara Miruna Ciocîrlan, au participat, în weekend, cu Lotul Naţional de Gimnastică Ritmică al României, la cea de-a XII-a ediţie a Turneului Internaţional FIG „Gracia Fair Cup”, competiţie găzduită de capitala Ungariei, Budapesta.

Elevele Simonei Puiu şi Lilianei Băescu au avut evoluţii promiţătoare, obţinând următoarele rezultate:

- Livia Harcan - locul 21 în concursul individual, cu trei note peste 13 şi una peste 14 puncte;

- Denisa Stoian - locul 24 în concursul individual, cu 14.200 la măciuci după o execuţie de excepţie, două note peste 13 şi una peste 12, la minge, din cauza unei lansări necontrolate;

- Miruna Ciocîrlan - locul 6 în competiţia prejunioarelor.

În competiţia junioarelor au fost înscrise 70 de participante, din 26 de ţări. Celelalte junioare din lotul României au avut, la rându-le, evoluţii bune, Denisa Mailat (CS Olimpia Bucureşti) ocupând locul 8 şi câştigând medalie de bronz în finala la minge, Sonia Ichim (CSM Arad) venind pe 14, iar Alice David (CS Olimpia Bucureşti), locul al 18-lea.

„Gracia Fair Cup” este prima competiţie internaţională din acest an dintr-o serie de turnee care vizează acumularea de experienţă în perspectiva Campionatelor Europene din luna iunie, din Israel.

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.