Halep a pierdut primul meci din Fed Cup!

Publicat in Sport 06 Februarie 2016 1008 ori
Google+ WhatsApp
Halep a pierdut primul meci din Fed Cup!
Halep a pierdut primul meci din Fed Cup!

România a aşteptat cu nerăbdare meciul cu specialista Fed Cup, Cehia, însă şansele la victorie au fost mult diminuate după primul meci de simplu. Numărul 3 mondial în clasamentul WTA, Simona Halep, a cedat neaşteptat în faţa Karolinei Pliskova (13 WTA). Cehoaica s-a impus cu 6-7, 6-4, 6-2, la capătul unei dispute care a durat aproximativ 2 ore şi 45 de minute.

Simona şi-a amânat operaţia pentru a putea juca pentru România în Fed Cup, însă eclipsa sa de formă continuă. Fără set pierdut până acum în disputele cu Pliskova, campioana noastră a etalat acelaşi joc lipsit de orizont cu care ne-a obişnuit în ultima perioadă.

Deşi suprafaţa de joc îi convenea de minune Simonei, fiind destul de lentă, Halep a reuşit doar în primul set să se ridice la nivelul aşteptat de suporterii de la Cluj. Apoi, s-a bazat prea mult pe jocul de regularitate, sperând că adversara va greşi. Trezită din pumni, Pliskova şi-a asumat multe riscuri, ajutată enorm şi de primul serviciu. În aceste condiţii, jocul liniar al sportivei noastre a fost insuficient, iar victoria a venit logic pentru Cehia.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.