Vineri se decide câștigătoarea “Cupei CSM Ploiești“ la minifotbal!

Publicat in Sport 03 Februarie 2016 528 ori
Google+ WhatsApp
Vineri se decide câștigătoarea “Cupei CSM Ploiești“ la minifotbal!
Vineri se decide câștigătoarea “Cupei CSM Ploiești“ la minifotbal!

 Vineri după-amiază, Sala Sporturilor Olimpia va găzdui, începând cu ora 13:15, turneul final al celei de-a II-a ediţii a Cupei „CSM Ploieşti” la minifotbal, competiţie organizată de clubul municipal ploieștean şi rezervată fotbaliştilor amatori angajaţi în diverse instituţii din judeţ. Se vor confrunta cele patru formaţii calificate din faza a doua a grupelor, Direcţia Judeţeană de Pază, Regia Autonomă de Servicii Publice (ambele venite din Grupa 1), Clubul Sportiv Municipal Ploieşti şi SC Hale şi Pieţe (venite din Grupa 2). Echipele au fost „împerecheate” încrucişat - locul 1 din Grupa 1 cu locul 2 din Grupa 2, respectiv locul 1 din Grupa 2 cu locul 2 din Grupa 1 - urmând ca învinsele să se întâlnească în finala mică, iar învingătoarele să dispute marea finală a celei de-a doua ediţii a Cupei „CSM Ploieşti” la minifotbal.

Bineînţeles, se vor acorda diplome şi cupe, iar câştigătoarea va intra în posesia unui rând de tricouri special inscripţionate cu prilejul acestei competiţii.

Programul turneului final

Ora 13:15, semifinala 1: Dir. Jud. Pază - SC Hale şi Pieţe

Ora 13:55, semifinala 2: CSM Ploieşti - RASP

Ora 14:40, finala mică: învinsă semifinala 1 - învinsă semifinala 2

Ora 15:20, finala mare: câştigătoare semifinala 1 - câştigătoare semifinala 2

Festivitatea de premiere

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.