Primele discuții CSM Ploiești - FC Petrolul pentru închirierea stadionului “Ilie Oană”

Publicat in Sport 28 Ianuarie 2016 1286 ori
Google+ WhatsApp
Primele discuții CSM Ploiești - FC Petrolul pentru închirierea stadionului “Ilie Oană”
Primele discuții CSM Ploiești - FC Petrolul pentru închirierea stadionului “Ilie Oană”

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, prin reprezentanţii săi, a avut o întrevedere cu patronul FC Petrolul Ploieşti, Dan Capră, în cadrul căreia s-au purtat discuţii pe tema închirierii arenei către echipa fanion a judeţului în returul ediţiei de campionat 2015-2016 a Ligii 1 şi s-au pus bazele unei colaborări convenabile ambelor părţi.

Aşa cum directorul Cezar Stoichiciu a mai afirmat, clubul a arătat o deschidere totală faţă de gruparea galben-albastră, concluzia întâlnirii de la sediul CSM Ploieşti fiind: FC Petrolul va putea închiria stadionul „Ilie Oană” pentru meciurile de pe teren propriu la tariful stabilit prin Hotărârea Consiliului Local, de 11.700 lei/zi fără TVA, tarifarea urmând a se face pe oră.

„Domnul Capră şi-a exprimat interesul ca FC Petrolul să închirieze stadionul la meciurile de pe teren propriu plătind tariful orar stabilit de Consiliul Local şi acum urmează să desemneze un reprezentant la discuțiile preliminare semnării unui contract de închiriere pentru fiecare meci în parte. Cu siguranţă, Petrolul va avea prioritate de fiecare dată, urmând să ţinem cont de programarea meciurilor în cazul în care vom avea solicitări pentru alte evenimente”, spune directorul CSM Ploieşti, Cezar Stoichiciu.

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.