Simona Halep se operează și va fi indisponibilă o lună și jumătate!

Publicat in Sport 23 Ianuarie 2016 688 ori
Google+ WhatsApp
Simona Halep se operează și va fi indisponibilă o lună și jumătate!
Simona Halep se operează și va fi indisponibilă o lună și jumătate!

Tatăl Simonei Halep, Stere Halep, a anunțat astăzi că fiica sa e obligată să se opereze și va lipsi cel puțin o lună și jumătate din competițiile WTA.

"A avut probleme și la stomac, acum și cu urechea. Are o deviație de sept și trebuie să se opereze cât de curând. A intrat într-un regim maxim, deci va face o pauză mai lungă, pentru că nu se poate să continue așa! Cam o lună, o lună și jumătate trebuie să facă repaus total pentru a-și reveni complet" a declarat tatăl sportivei.

Numărul 2 WTA a fost eliminată la Australian Open încă din primul tur. Simona Halep a acuzat diferite probleme de sănătate de-a lungul întregului an trecut, ea suferind accidentări la gleznă și la tendon.

Încă de la turneul de la Sydney, din săptămâna premergătoare competiției Australian Open, Simona s-a plâns de diferite probleme fizice.

"Dacă nu face o pauză până-și revine complet riscă să-și încheie chiar cariera" a declarat Ilie Năstase, în urmă cu o săptămînă.

Simona Halep avea programate două turnee în perioada 15-20 februarie (Dubai) și 21-27 februarie (Qatar). Aproape sigur, Simona va rata și meciul din "sferturile" Fed Cup, contra Cehiei, de la începutul lunii februarie, întîlnirea având loc pe 6 și 7 ale lunii. În pericol ar putea fi și turneul de la Indian Wells, care începe pe 7 martie!

sursa: gsp

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.