CSM Ploiești a obținut o sponsorizare de anvergură!

Publicat in Sport 09 Ianuarie 2016 704 ori
Google+ WhatsApp
CSM Ploiești a obținut o sponsorizare de anvergură!
CSM Ploiești a obținut o sponsorizare de anvergură!

Clubul Sportiv Municipal Ploiești a obținut prima sponsorizare consistentă, în valoare de 100.000 lei, de la Rosal Grup, pentru achiziționarea de echipamente destinate tuturor secțiilor clubului! Totodată, alţi 30.000 de lei vor veni din alte surse pentru secţia de karate a clubului, banii urmând să fie folosiţi atât pentru echipament, cât şi pentru mobilier nou.

„Având în vedere criza financiară fără precedent prin care trece Clubul Sportiv Municipal Ploiești, am luat legătura cu mai mulți agenți economici de talie mare pentru a obține sponsorizări. Primii care au răspuns pozitiv au fost cei de la Rosal Grup, care ne-a sponsorizat cu o sumă record, 100.000 lei, pentru achiziționarea de echipamente pentru toate secțiile clubului! În plus, am mai obținut aproape 30.000 lei pentru secția de karate, astfel: de la VIA INSOLV SRL am primit 13.000 lei pentru a cumpăra echipamente sportive și 12.000 lei pentru a achiziționa două aparate de aer condiționat și mobilier pentru secție. În plus, ASK GROUP ne-a sponsorizat cu 4.500 lei, tot pentru echipamente destinate aceleiași secții. Le mulțumesc foarte mult celor care ne-au sărit în ajutor și îi asigur că banii vor fi distribuiți cum trebuie. Totodată, fac apel către toți agenții economici care iubesc și doresc să susțină dezvoltarea sportului ploieștean să urmeze exemplul firmelor amintite mai sus și să sponsorizeze clubul pentru a putea ajunge la performanțele dorite. Ne-ar plăcea să avem un sponsor permanent, măcar pentru echipele de prim eşalon, cum sunt cele de handbal.”, declară Cezar Stoichiciu, directorul Clubului Sportiv Municipal Ploiești.

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.