Un nou transfer reușit de Petrolul!

Publicat in Sport 18 Decembrie 2015 2186 ori
Google+ WhatsApp
Un nou transfer reușit de Petrolul!
Un nou transfer reușit de Petrolul!

Atacantul Janko Pacar (25 de ani), care a evoluat ultima dată la Servette Geneva, este al treilea transfer din aceasta iarnă al Petrolului!

Iarna aduce schimbări majore la Petrolul! Echipa se află într-o situatie disperată, pe ultimul loc în Liga 1, cu doar opt puncte câștigate, iar patronul Dan Capră nu e mulțumit de jocul echipei. În proporție de 99%, antrenorul Mihai Stoichiță va fi demis, urmând să fie înlocuit cu Constantin Schumacher, iar lotul formației de pe Ilie Oană va suferi modificări importante. Atacantul italian Michele Paolucci și fundașul dreapta Gabi Matei au fost deja semnați de Petrolul. Iar un nou transfer s-a oficializat azi prin mijlocirea lui Mario Nicolae.

Este vorba despre elvețianul Janko Pacar (25 de ani). Atacant care poate evolua și ca aripă sau ca al doilea vârf, Pacar vine din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de Servette Geneva, echipă care evoluează în liga a treia elvețiană. Jucătorul de origine croată a mai evoluat la Luzern, Kriens și Winterthur iar astăzi a semnat cu Petrolul un contract care se va întinde pe două sezoane și jumătate!

Pană la 25 de ani, Pacar a strâns 49 de prezențe în prima ligă elvețiană, unde a marcat de trei ori și a oferit patru pase decisive și 109 meciuri în liga secundă elvețiană, cu 18 goluri și 3 pase decisive.

sursa: sport.ro

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.