Aur, argint și bronz pentru boxerii CSM-ului la CN de Cadeți

Publicat in Sport 24 Noiembrie 2015 961 ori
Google+ WhatsApp
Aur, argint și bronz pentru boxerii CSM-ului la CN de Cadeți
Aur, argint și bronz pentru boxerii CSM-ului la CN de Cadeți

Trei dintre cei şase boxeri cu care CSM Ploieşti a participat la Campionatul Naţional de Cadeţi de la Craiova s-au întors cu recompense!

Medalia de aur a fost câştigată de Tony Bogdan Ioniţă (65 kg, foto), argintul a intrat în posesia lui Alexandru Cotigă (72 kg), iar bronzul a fost cucerit de Răzvan Florin Ion (44.5 kg). Ceilalţi trei sportivi înscrişi în competiţie, Mihai Florin Răzvan (43 kg), Cătălin Andrei Radu (54 kg) şi Alexandru Ionuţ Sima (+76 kg) nu au ajuns la medalii, dar antrenorul coordonator al secţiei de box, Titi Tudor, s-a declarat mulţumit de bilanţul elevilor săi.

„Sunt foarte mulţumit de rezultatele de la Craiova şi sper că pentru băieţi a fost o experienţă utilă”, a declarat experimentatul tehnician. El a mai anunţat că, pe 17 decembrie, intenţionează să organizeze o gală de box în Sala „Upetrom” în cadrul căreia să aibă loc şi o premiere a tuturor boxerilor clubului pentru rezultatele obţinute în 2015.

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.