Claudiu Dediu a venit la CSM Ploiești

Publicat in Sport 23 Noiembrie 2015 860 ori
Google+ WhatsApp
Claudiu Dediu a venit la CSM Ploiești
Claudiu Dediu a venit la CSM Ploiești

Echipa de handbal masculin a clubului CSM Ploiești s-a întărit, astăzi, prin aducerea interului stânga Claudiu Dediu, venit de la Energia Târgu-Jiu. Sportivul şi-a reziliat, la finalul săptămânii trecute, contractul cu gruparea gorjeană, iar astăzi a semnat cu CSM Ploieşti o înţelegere valabilă până la finalul acestui sezon. El va debuta sub comanda lui Dragoş Dobrescu chiar mâine, la Odorhei, în partida contând pentru prima etapă a returului Ligii Naţionale.

În vârstă de 33 de ani (este născut pe 30 octombrie 1982, la Vaslui), Claudiu Dediu (1.93 m, 92 kg) este unul dintre handbaliştii care au impresionat în sezonul trecut în tricoul formaţiei Potaissa Turda, cu care a cucerit medalia de bronz şi a reuşit să devină golgheterul campionatului. La Turda a fost coleg cu actualul „căpitan” al echipei noastre, Răzvan Szopka, evoluând pentru Potaissa încă din vara lui 2011.

Sosirea lui Claudiu Dediu la CSM Ploieşti compensează cele trei plecări din ultima lună, ale lui Ivan Telepnev, Khaled Abu Hassan şi Marian Dumitru, oferindu-le tehnicienilor o soluţie de calitate la linia de „9 metri”.

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.