Victorie de moral înaintea deplasării de la Plopu

Publicat in Sport 16 Noiembrie 2015 800 ori
Google+ WhatsApp
Victorie de moral înaintea deplasării de la Plopu
Victorie de moral înaintea deplasării de la Plopu

Fotbaliştii pregătiţi de Octavian Grigore au câştigat al patrulea meci consecutiv în Seria Est a Ligii B Prahova, reuşind, la Strejnic, să se impună cu 5-2 (3-0) în faţa echipei Progresul Bucov.

A fost o victorie fără mari emoţii pentru CSM Ploieşti, care a condus cu 3-0 la pauză, a ajuns chiar şi la 5-1 şi a încasat ultimul gol cu două minute înainte de final. Reuşitele formaţiei noastre au fost semnate de Paraschiv (28, 45), Cismaru (37), Dăncilă (73) şi Şt. Stan (78), iar pentru oaspeţi a punctat Plăişanu (71 şi 88).

Octavian Grigore i-a folosit în meciul de sâmbătă pe: Iordache - Condrea, Georgescu, R. Petrea, Şt. Stan - Cismaru (61 Popescu), R. Mihai (75 Iancu), Moise, Dăncilă - Ţînţaru (78 Scraba) - Paraschiv (70 Minea).

În urma acestei victorii, CSM Ploieşti se află pe poziţia a 4-a a clasamentului Seriei Est, la egalitate de puncte cu formaţia de pe podium, CS Petrolul ’95 Ploieşti, iar la finalul acestei săptămâni are programat, în ultima etapă a turului, un meci extrem de dificil, pe terenul ocupantei locului al doilea, Gloria Plopu.

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.