Doar un punct la Cisnădie...

Publicat in Sport 15 Noiembrie 2015 Actualizat: 15 Noiembrie 2015 966 ori
Google+ WhatsApp
Doar un punct la Cisnădie...
Doar un punct la Cisnădie...

MĂGURA CISNĂDIE - CSM PLOIEŞTI 34-34 (23-16)!

Handbalistele de la CSM Ploieşti nu au reuşit să iasă din pasa proastă din ultima vreme şi se întorc doar cu un punct de la Cisnădie, după remiza, 34-34, cu Măgura. Ultima deplasare din acest an a fetelor lui Neven Hrupec nu a confirmat revirimentul văzut în jocul echipei în disputa cu vicecampioana HCM Baia Mare, prima repriză a partidei de ieri, în special, amintind mai degrabă de evoluţia dezamăgitoare din confruntarea cu Unirea Slobozia.

Nou-promovata Măgura Cisnădie a înscris în prima repriză (23 de goluri) mai mult decât reuşise în tot meciul de la Craiova (22), din urmă cu o etapă sau în cel de pe teren propriu cu Universitatea Cluj (21), şi, chiar dacă nici eficienţa CSM-ului în faza de atac nu a fost rea, s-a intrat la cabine cu un incredibil 23-16 pentru gazde.

Antrenorul Neven Hrupec a reuşit, la pauză, să găsească rapid cuvintele prin care să le trezească pe fete şi să pună, cât de cât, ordine în jocul defensiv, iar debutul părţii secunde a fost perfect. După un „parţial” de 9-2, CSM Ploieşti a restabilit egalitatea şi, la 25-25, a redevenit favorită la câştigarea partidei, dar n-a reuşit să facă şi pasul decisiv pentru a se impune. Ţinute „în spate” de experimentata Roxana Gatzel Han, care a marcat nu mai puţin de 18 goluri, dintre care 11 din lovituri de la „7 metri” (din 11 încercări), gazdele au ţinut ritmul cu fetele noastre şi au reuşit să ducă meciul spre o remiză greu de anticipat înaintea jocului: 34-34.

Pentru CSM Ploieşti, au evoluat: Tatalovic, A. Dumitru - Tivadar (7 goluri), Burtea Shutska (7), N. Tudor (6), Dmitrovic (5), Farcău (3), Bozovic (2), Chiricuţă (2), Preda (1) şi Vasilescu (1). În urma acestui rezultat, ploieștencele se află pe poziţia a 7-a a clasamentului Ligii Naţionale, iar vineri, de la ora 17:00, va susţine ultimul meci din turul campionatului, în Sala Sporturilor Olimpia, cu HC Alba Sebeş.

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.