O nouă victorie pentru elevii lui Tavi Grigore

Publicat in Sport 10 Noiembrie 2015 909 ori
Google+ WhatsApp
O nouă victorie pentru elevii lui Tavi Grigore
O nouă victorie pentru elevii lui Tavi Grigore

Echipa de fotbal seniori a CSM Ploieşti a bifat o nouă victorie în Seria Est a Ligii B Prahova, reuşind să urce pe podiumul clasamentului, la egalitate de puncte cu CS Petrolul ’95 Ploieşti. Elevii lui Octavian Grigore s-au impus cu 4-2 (4-1) în deplasare, în faţa echipei Petrolul Râfov, la capătul unei dispute în care s-au desprins rapid şi nu au avut prea mari emoţii în privinţa victoriei.

Pentru CSM Ploieşti au marcat R. Petrea (9), Ţînţaru (21), Paraschiv (39) şi Dăncilă (45), golurile gazdelor venind în minutele 31 şi 52.

Octavian Grigore i-a folosit pe: Iordache - Cismaru, Condrea, R. Petrea, Şt. Stan - Dăncilă (71 Şt.Ghinea), R. Mihai (50 Al. Popescu), Bălăceanu, Moise - Ţînţaru (92 Scraba) - Paraschiv (89 T. Iancu).

În etapa următoare, a XIV-a, CSM Ploieşti va evolua, sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul „Conpet”, în compania formaţiei Progresul Bucov (locul 8 în clasamentul seriei).

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.