Din nou peste sută!

Publicat in Sport 08 Noiembrie 2015 411 ori
Google+ WhatsApp
Din nou peste sută!
Din nou peste sută!

CSM PLOIEŞTI - SCM „U” 2 CRAIOVA 103-50!

Baschetbaliştii de la CSM Ploieşti au răpus, din nou fără emoţii, un alt „satelit” al unei formaţii din Liga Naţională, astăzi fiind rândul tinerilor jucători de la SCM „U” 2 Craiova să le fie parteneri de joacă lui Vlad Dumitrescu şi compania: 103-50. La fel ca şi în disputa cu Energia 2 Rovinari, ploieştenii s-au desprins rapid pe tabelă şi au făcut ca plusul de experienţă şi valoare să se facă simţite aproape la fiecare fază, singurul care le-a ţinut piept fiind Ciotlăuş, un obişnuit al primei echipe oltene. De altfel, extrema oaspeţilor a marcat 40 din cele 50 de puncte ale oaspeţilor, luând pe cont propriu aproape fiecare acţiune de atac a echipei sale!

În aceste condiţii, cu un joc colectiv coerent şi o rotaţie superioară, CSM Ploieşti s-a ales cu o repetiţie utilă înaintea mult mai dificilei partide de la finalul săptămânii viitoare, cu Rapid Bucureşti, ce va avea loc tot în Sala „Olimpia”. Dogaru şi colegii lui au exersat schemele de atac, au mai pus la punct din problemele defensivei şi au făcut şi spectacol, şuturile de la „3 puncte” ori slam-urile făcând deliciul tribunei. Movileanu şi Ene au fost principalii marcatori ai echipei ploieștene, dar după un astfel de meci este, mai degrabă, de remarcat că niciunul dintre jucătorii de pe „foaie” nu a rămas pe bancă, iar tinerii componenţi ai lotului au prins, şi ei, câteva minute, unii reuşind, chiar, să şi înscrie.

La finalul săptămânii viitoare, cel mai probabil duminică, la o oră ce urmează să fie stabilită, CSM Ploieşti va primi vizita Rapidului, echipă care, alături de Ştiinţa Bucureşti, pare să fie una dintre contracandidatele la primele poziţii ale ierarhiei Grupei a 2-a a Ligii I.

CSM Ploiești - SCM „U” 2 Craiova 103-50 (29-6, 24-16, 29-11, 20-17)

CSM Ploiești: Dogaru, Movileanu, Dumitrescu, Neagoe, Ene.

SCM U 2 Craiova: Dincu, Ciotlăuș, Dincică, Marica, Tufoi.

CSM Ploiești: Movileanu (28p), Dumitrescu (13p), Biasutti (12p), Ene (20p), Dogaru (12p), Neagoe (12p), Dumitru (2p), Ianuli (2p), Crăciun (2p), Bărbuceanu, Răducanu, Topologeanu.

SCM U 2 Craiova: Dincu (2p), Ciotlăuș (40p), Velici (5p), Tudosie (1p), Cheroiu, Tufoi, Dincică, Marica, Gârjoabă.

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.