Cuplaj baschetbalistic, duminică, în sala “Olimpia”!

Publicat in Sport 05 Noiembrie 2015 1353 ori
Google+ WhatsApp
Cuplaj baschetbalistic, duminică, în sala “Olimpia”!
Cuplaj baschetbalistic, duminică, în sala “Olimpia”!

Iubitorii baschetului din Ploieşti vor avea, duminică, ocazia să urmărească în premieră la lucru ambele echipe de seniori ale Clubului Sportiv Municipal. De la ora 11:30, băieţii lui Cornel Alecu vor juca împotriva echipei satelit a prim-divizionarei SCM U Craiova, într-un meci din cadrul etapei a V-a a Ligii I, pentru ca, de la ora 14:00, în întrecerea destinată fetelor, elevele Loredanei Munteanu să susţină primul examen pe teren propriu, în faţa formaţiei CS Politehnica-Naţional Iaşi, în runda secundă a campionatului.

Acest cuplaj a fost posibil după ce meciul băieţilor, programat, iniţial, în Bănie, a fost mutat de comun acord în „Olimpia”, Federaţia Română de Baschet dându-şi acceptul pentru această „rocadă”, miercuri după-amiază.

Pe lângă cele două partide ale echipelor de seniori, băieţi şi fete, de la CSM Ploieşti, juniorii clubului vor evolua, în weekend, după următorul program:

Sâmbătă, ora 10:00 (CN U16): Sevlar Ploieşti – CSM Ploieşti

Sâmbătă, ora 13:30 (CN U18): CSM Ploieşti – CS Dinamo Bucureşti

Duminică, ora 15:00 (CN U13): CS Otopeni – CSM Ploieşti

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.