Biletele pentru suporterii români la meciul naţionalei din Italia costă 67 de lei

Publicat in Sport 04 Noiembrie 2015 1493 ori
Google+ WhatsApp
Biletele pentru suporterii români la meciul naţionalei din Italia costă 67 de lei
Biletele pentru suporterii români la meciul naţionalei din Italia costă 67 de lei

Biletele rezervate suporterilor români la partida amicală pe care naţionala României o va disputa la Bologna la 17 noiambrie în compania selecţionatei Italiei costă 67 de lei, plus taxe de transport, şi pot fi achiziţionate on-line.

Suporterii români îşi pot procura tichetele on-line, pe site-urile www.bilete.frf.ro şi www.bilete.ro, până pe 15 noiembrie sau în limita disponibilităţii lor.

Suporterii români aflaţi în străinătate pot achiziţiona biletele online, prin plata cu cardul. După plasarea comenzii, pentru intrarea în posesie a biletelor, fanii din străinătate sunt rugaţi să trimită un e-mail la adresa [email protected]

În România, biletele vor fi livrate începând cu data de 9 noiembrie, costurile de livrare fiind de 6 lei în Bucureşti şi 9 lei în restul ţării

Fiecare solicitant poate achiziţiona maximum patru bilete.

Naţionala de fotbal a României va disputa la 17 noiembrie, de la ora 21:45, la Bologna, pe stadionul Renato Dall'Ara, un meci amical contra echipei Italiei.

sursa: mediafax

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.