Le-au dat o căruță de goluri!

Publicat in Sport 02 Noiembrie 2015 1122 ori
Google+ WhatsApp
Le-au dat o căruță de goluri!
Le-au dat o căruță de goluri!

CSM PLOIEŞTI - SPORTUL VALEA CUCULUI 13-0 (6-0)!

Echipa de fotbal seniori a CSM Ploieşti a reuşit să obţină cea mai categorică victorie din acest sezon: 13-0 (6-0), pe teren propriu, cu Sportul Valea Cucului. A fost un spectacol ofensiv oferit de elevii lui Octavian Grigore, care, în afara celor 13 reuşite, au bifat cel puţin tot atâtea alte ocazii clare de a marca. Golurile le-au aparţinut lui Ţînţaru (5, 32), Al. Moise (14, 40, 55), L. Dăncilă (foto - 27, 60, 81, 87), G. Bălăceanu (34), A. Paraschiv (61, 83) şi G. Condrea (71).

Formula folosită de tehnicianul CSM-ului a fost următoarea: G. Iordache – G. Condrea, L. Georgescu, R. Petrea, Şt. Stan – R. Mihai (46 T. Iancu), G. Bălăceanu (50 A. Paraschiv) – Cismaru (58 Duduianu), Ţînţaru (62 Cr. Scraba), Dăncilă - Al. Moise.

În urma acestei victorii, CSM Ploieşti se află pe poziţia a 5-a a clasamentului Seriei Este a Ligii B Prahova, iar duminică, în runda a 13-a, va evolua în deplasare, la Unirea Petrolul Râfov. Meciul va avea loc la Buda Palanca.

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.