Miercuri se trag la sorți “optimile” Cupei

Publicat in Sport 28 Septembrie 2015 988 ori
Google+ WhatsApp
Miercuri se trag la sorți “optimile” Cupei
Miercuri se trag la sorți “optimile” Cupei

Tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Cupei României, ediţia 2015-2016, va fi găzduită miercuri, 30 septembrie, începând cu ora 13.00, de „Casa Fotbalului” din Capitală. Echipele care s-au calificat în această fază au fost repartizate în trei urne, după cum urmează:

Urna „A”: FCSB, ASA Tg. Mureş, CFR Cluj, Astra Giurgiu şi Petrolul Ploieşti.

Urna „B”: Dinamo Bucureşti, FC Botoşani, Pandurii Tg. Jiu, CSMS Iaşi, Viitorul Constanţa, Concordia Chiajna şi ACS Poli Timişoara.

Urna „C”: Viitorul 2 Constanţa, SC Bacău, FCM Baia Mare şi FC Braşov.

Conform procedurii, la tragerea la sorţi se vor grupa echipele din urna „A” cu echipele din urna „C” (4 jocuri) şi, în continuare, o echipă rămasă din urna „A” cu o echipă din urna „B” (un joc). Cele şase echipe rămase în urna „B” se vor grupa între ele.

Jocurile se vor disputa într-o singură manşă, eliminatorie, pe terenul echipei de eşalon inferior sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care partida urmează să fie televizată în direct şi va fi programată în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion cu instalaţie de iluminat, atunci aceasta se va desfăşura pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare.

Întâlnirile din cadrul optimilor Cupei României vor avea loc în perioada 27-29 noiembrie.

sursa: fcpetrolul

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.