Comisia Juridică a aprobat solicitarea de eliberare condiționată a lui Gică Popescu

Publicat in Sport 24 Septembrie 2015 1163 ori
Google+ WhatsApp
Comisia Juridică a aprobat solicitarea de eliberare condiționată a lui Gică Popescu
Comisia Juridică a aprobat solicitarea de eliberare condiționată a lui Gică Popescu

Condamnat la 3 ani o lună și 20 de zile de închisoare, în ”Dosarul Transferurilor”, Gică Popescu a primit în sfârșit o veste bună. Comisia Juridică a penitenciarului Jilava i-a aprobat solicitarea de eliberare condiționată, cazul "Baciului" urmând a merge în instanță.

Rămâne de văzut dacă fostul căpitan al naționalei va primi un răspuns favorabil în instanță. Dacă acest lucru se va întâmpla, Popescu ar putea fi eliberat până la finalul anului.

Dintre cele 8 persoane condamnate la închisoare în "Dosarul Transferurilor", Popescu ar fi al treilea care ar putea fi eliberat, după Jean Pădureanu și George Copos. Fostul conducător al Gloriei a fost eliberat din cauza problemelor mari de sănătate, iar Copos a părăsit închisoarea după ce a executat o treime din pedeapsă.

În ianuarie 2015, Comisia de la Penitenciarul Rahova a aprobat eliberarea condiţionată a lui George Copos, dar Judecătoria Sectorului 5 a respins cererea omului de afaceri. Copos a depus contestație, dorind să arate că s-a reeducat în perioada în care a fost închis și a avut câștig de cauză, fiind eliberat în cele din urmă.

George Copos, Mihai Stoica, Gică Popescu, Ioan Becali, Victor Becali, Cristi Borcea, Jean Pădureanu şi Gigi Neţoiu sunt cei 8 condamnați în "Dosarul Transferurilor".

sursa: mediafax

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.