Echipa de fotbal seniori a CSM-ului, prima victorie!

Publicat in Sport 14 Septembrie 2015 424 ori
Google+ WhatsApp
Echipa de fotbal seniori a CSM-ului, prima victorie!
Echipa de fotbal seniori a CSM-ului, prima victorie!

Preluată, săptămâna trecută, de Octavian Grigore, echipa de fotbal seniori a CSM Ploieşti a reuşit, în weekend, să obţină prima victorie pe teren în Liga B Prahova, după acel 3-0 la „masa verde” cu AS Gherghiţa. Astfel, tinerii jucători ai clubului s-au impus cu 2-0 în meciul din deplasare cu Sportul Valea Călugărească, golurile fiind marcate de Robert Petrea şi Laurenţiu Georgescu.

Octavian Grigore a început partida cu Iordache - Condrea, Georgescu, Chirion, Bălăceanu - Cismaru, Ţânţaru, Petrea, Moise - Dăncilă, Petculescu, apelând, pe parcurs, şi la Popescu, Ghinea, Ad. Ilie şi R. Marin. „A fost primul meu meci pe banca tehnică a echipei şi mă bucur pentru că, după cele două înfrângeri suferite, aceşti copii au crezut că pot câştiga pe terenul unei formaţii care începuse bine campionatul. În plus, prin evoluţia avută, copiii au arătat că pot progresa de la meci la meci”, spune experimentatul tehnician. În lotul cu care a fost abordat acest joc s-au regăsit opt juniori, de remarcat fiind că, dintr-un efectiv total de 24 de jucători, nu mai puţin de 15 sunt sub 18 ani.

În urma acestei victorii, CSM Ploieşti a urcat pe poziţia a 9-a a clasamentului Seriei Est a Ligii B Prahova. În etapa a VI-a, echipa noastră va evolua, sâmbătă, de la ora 11.00, la Strejnic, în compania formaţiei Voinţa Vadul Părului.

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.