Simona Halep, în semifinale la Rogers Cup după o revenire senzațională

Publicat in Sport 15 August 2015 952 ori
Google+ WhatsApp
Simona Halep, în semifinale la Rogers Cup după o revenire senzațională
Simona Halep, în semifinale la Rogers Cup după o revenire senzațională

Simona Halep s-a calificat în premieră în semifinalele Rogers Cup, după ce a învins-o pe deţinătoarea trofeului, Agnieska Radwanska.

Jucătoarea din Polonia a început partida în forţă, cu un sec 6-0 în primul set, şi părea să se îndrepte spre o victorie facilă.

Halep a dus scorul la 3-1 în setul secund, dar apoi a fost egalată de Radwanska. Ce a urmat însă a fost fabulos. Simona a făcut break și a câștigat următoarele 8 game-uri, adjudecându-și setul secund cu 6-3 și ducând decisivul la 5-0.

Într-un moment de relaxare, Simona Halep i-a permis Agnieskăi să câștige un game, ca apoi să încheie meciul cu 6-1 în decisiv.

”La început nu am putut să îmi mișc picioarele. Eram foarte obosită. Ea a făcut un prim set extraordinar și nu am putut să dau o replică. Apoi am schimbat tactica și am reușit să întorc soarta partidei. Mulțumesc publicului care a fost alături de mine chiar și la 0-5 în primul set”, a declarat Halep la finalul partidei.

sursa: ziare.ro

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.