Ivan Telepnev a revenit la antrenamente

Publicat in Sport 13 August 2015 1181 ori
Google+ WhatsApp
Ivan Telepnev a revenit la antrenamente
Ivan Telepnev a revenit la antrenamente

La antrenamentele echipei de handbal masculin a CSM Ploieşti a revenit, de ieri, şi beloruso-macedoneanul Ivan Telepnev, care şi-a rezolvat problemele cu viza şi s-a întors în România. Interul a ratat mare parte din pregătirea de vară, dar Ion Nicolae şi Dragoş Dobrescu speră să-l poată aduce într-o formă bună până la meciul din prima etapă a Ligii Naţionale, programat duminica viitoare, în Sala „Olimpia”, în compania celor de la HC Odorhei. Preţ de câteva zile a fost plecat şi Milan Rasic, tot cu problema vizei, dar sârbul va reveni în această seară în România şi, de mâine, se va întoarce la antrenamente.

Până la startul sezonului, băieţii nu mai au programat vreun meci de verificare, tentativele de a juca la finalul acestei săptămâni fie cu Dobrogea Sud Constanţa, fie cu Ştiinţa Bacău neavând sorţi de izbândă, din diverse motive.

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.