Andrei Hodorogea a fost împrumutat la CSU Danubius Galați

Publicat in Sport 10 August 2015 864 ori
Google+ WhatsApp
Andrei Hodorogea a fost împrumutat la CSU Danubius Galați
Andrei Hodorogea a fost împrumutat la CSU Danubius Galați

Cei doi tehnicieni ai echipei de handbal masculin CSM Ploiești nu se vor baza, în noul sezon, pe Andrei Hodorogea (foto), jucător care va merge, sub formă de împrumut, la CSU Danubius Galaţi. Handbalist polivalent, utilizat în echipă atât la linia de 9 metri, cât şi ca extremă stângă, Hodorogea (20 ani) avea şanse mici să evolueze în campionatul ce stă să înceapă, concurenţa crescând considerabil faţă de sezonul anterior, aşa că i s-a oferit şansa să joace tot în Liga Naţională, în tricoul unei alte nou-promovate, CSU Danubius Galaţi.

Un alt handbalist de care CSM Ploieşti s-a despărţit în aceste zile este extrema dreaptă Alexandru Budui (21 ani), al cărui împrumut de la Centrul Naţional de Excelenţă a expirat în această vară. Şi în cazul lui, ţinându-se cont că avea doi concurenţi valoroşi pe post, pe Alexandru Tărîţă şi Bogdan Botezatu, s-a decis că ar fi mai bine să meargă în altă parte pentru a juca, nefiind oportună prelungirea împrumutului.

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.