Chiajna, prima echipă care îşi schimbă antrenorul în noul sezon

Publicat in Sport 10 August 2015 1104 ori
Google+ WhatsApp
Chiajna, prima echipă care îşi schimbă antrenorul în noul sezon
Chiajna, prima echipă care îşi schimbă antrenorul în noul sezon

Concordia Chiajna este prima echipă din Liga 1 care îşi schimbă antrenorul în acest sezon. Cu două puncte strânse în primele cinci etape, oficialii grupării ilfovene au decis astăzi să se despartă de tehnicianul Marius Baciu, anunţă Dolce Sport.

Înfrângerea cu CS U Craiova, scor 0-2, i-a fost fatală fostului fundaş al Stelei, care fusese numit antrenor al Chiajnei în finalul sezonului trecut. Conform sursei citate, înlocuitorul tehnicianului de 40 de ani va fi Cornel Ţălnar, ultima dată la FC Braşov.

Liber de contract din 2014, Tălnar (58 de ani) are aproape 20 de ani de experienţă în antrenorat, în CV-ul său fiind echipe precum Inter Sibiu, U Cluj, FC Braşov sau Ceahlăul Piatra Neamţ. Cariera sa de antrenor a fost însă legată în cea mai mare parte de Dinamo, unde a evoluat şi ca jucător, fiind considerat mai mereu o "manta de vreme rea" pentru clubul din Ştefan cel Mare. De-a lungul anilor Ţălnar a pregătit-o în cinci rânduri pe Dinamo, de cele mai multe ori ca interimar.  Ţălnar a avut şi o experienţă în străinătate, în 2013 fiind numit principal al grupării Oman Club, din Oman.

sursa: prosport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.