Proiectul fotbalului mare de la CSM Ploiești începe din... Liga B Prahova

Publicat in Sport 07 August 2015 1881 ori
Google+ WhatsApp
Proiectul fotbalului mare de la CSM Ploiești începe din... Liga B Prahova
Proiectul fotbalului mare de la CSM Ploiești începe din... Liga B Prahova

Că nu totul se întâmplă chiar așa cum se dorește aveau să se convingă și diriguitorii noului proiect de la CSM Ploiești. Ambiția de a înscrie echipa de seniori în eșalonul de elită al fotbalului județean prin asimilarea echipei Voința Surani s-a dovedit inutilă de vreme ce, în ultimul moment - invocând necesitatea de a păstra “jucăria” drept scut electoral, pentru la anul - oficialii din comuna adiacentă bazinului hidrografic al Cricovului Sărat au declinat învoiala anterioară.

Astfel, consultându-se cu oficialii comisiei abilitată de la CSM, managerul de proiect, Lucian Rădulescu, a admis ca startul noii entități să fie făcut cu un eșalon mai jos, adică din Liga B Prahova.

“Poate că acum vom fi crezuți, această nouă echipă nu-și propune decât să formeze, să crească sau să descopere tinerii viitorului! Așa cum am declarat și într-un interviu acordat dumneavoastră, acum câteva zile, discutăm despre performanță abia după câțiva ani, vreme în care antrenorul principal al CSM-ului, Valentin Sinescu, va avea răgaz să ansambleze un întreg competitiv! Componenții acestei trupe vor fi, cu preponderență, din grupa de juniori A a antrenorului Marcel Catinca. Echipa va evolua la Strejnic, pe arena Conpet” a declarat consilierul George Botez.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.