Ruptură între Pancu și Rapid!

Publicat in Sport 29 Iulie 2015 1176 ori
Google+ WhatsApp
Ruptură între Pancu și Rapid!
Ruptură între Pancu și Rapid!

La două zile după ce părea să se fi înțeles cu șefii clubului în privința prelungirii contractului cu Rapid, Daniel Pancu a anunțat ruptura față de clubul la care a petrecut 9 ani.

Luni, fotbalistul care va împlini 38 de ani pe 17 august a plecat mai târziu în cantonamentul de la Poiana Brașov, după ce au existat temeri că nu va mai ajunge deloc, din cauza unor neînțelegeri cu patronul Valerii Moraru, privind noul său contract. În cele din urmă, cei doi păreau să fi ajuns la un consens, iar omul de afaceri a anunțat chiar că Pancu a semnat noua înțelegere.

"Situația lui Pancu s-a rezolvat. A semnat contractul. A fost până acasă să își aducă echipamentul și pleacă în cantonament, alături de ceilalți.", spunea finanțatorul rapidist Valerii Moraru, luni, în momentul în care fotbalistul a plecat cu întârziere în cantonament.

În cele din urmă, jucătorul a plecat din cantonament și, cel mai probabil, va juca tot pe prima scenă. Cel mai probabil, va semna cu FC Voluntari, formație care îl curtează intens de două sezoane. La finalul sezonului trecut a asistat, împreună cu familia, la meciul care a consfințit promovarea în premieră a ilfovenilor în Liga 1.

"M-am săturat să aștept să mai vină și alții, am decis să plec de la Rapid. Vreau să rămân cu o imagine cât de cât frumoasă. Nu e normal ce se întâmplă acolo, mă refer și la ceea ce e în tribună. Sunt dorit de Voluntari de doi ani, probabil voi accepta oferta lor. Acolo e mai multă seriozitate decât la Rapid.", a declarat Daniel Pancu.

"Daniel Pancu este prietenul nostru, un jucător extraordinar, un fotbalist de nota 10 și este binevenit aici", spunea Dinu Todoran, în momentul în care FC Voluntari a obținut promovarea.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.