Tavi Grigore a început selecția pentru echipa CSM-ului

Publicat in Sport 27 Iulie 2015 1241 ori
Google+ WhatsApp
Tavi Grigore a început selecția pentru echipa CSM-ului
Tavi Grigore a început selecția pentru echipa CSM-ului

În această dimineaţă, Baza Conpet, de la Strejnic, a găzduit prima acţiune de selecţie pentru echipa de fotbal seniori a CSM Ploieşti, ce a luat fiinţă în această vară şi va combate în Liga A Prahova. Circa 40 de tineri fotbalişti, bună parte din cadrul Centrului de Copii şi Juniori al clubului, dar şi mulţi veniţi la probă, au fost urmăriţi la lucru de antrenorul coordonator al proiectului, Octavian Grigore, dar şi de ceilalţi tehnicieni din cadrul secţiei de fotbal a clubului. Au fost mai multe jocuri-şcoală între echipe alcătuite ad-hoc, în urma cărora antrenorii şi-au făcut o primă impresie în legătură cu potenţialul tinerilor jucători.

Acţiunile vor continua toată săptămâna, tot la Strejnic, astfel că fotbaliştii din judeţ care doresc să evolueze pentru CSM Ploieşti în sezonul următor sunt aşteptaţi, în fiecare zi, la ora 8.30, la Baza Conpet. Clubul asigură şi transport, plecarea spre Strejnic făcându-se la ora 7.45, din staţia de autobuze de la Coreco.

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.