Proiectul noii echipe a CSM-ului capătă consistență

Publicat in Sport 25 Iulie 2015 2130 ori
Google+ WhatsApp
Proiectul noii echipe a CSM-ului capătă consistență
Proiectul noii echipe a CSM-ului capătă consistență

Așa cum biroul de presă al CSM Ploiești a anunțat încă de ieri, o nouă echipă de fotbal a urbei a căpătat statut de legitimitate prin numirea lui Octavian Grigore în funcția de director tehnic.

La nici 24 de ore de la anunț aflăm că organigrama prinde consistență prin cooptarea în proiect a lui Lucian Rădulescu, cel care a activat, în mai multe rânduri, la echipe precum Petrolul, Chimia Brazi, FC Vaslui sau Conpet. Pe surse, am aflat că tocmai acesta a fost cel care l-a propus pe Tavi în fruntea bucatelor la secția de fotbal a acestui club!

Ambiția lui Rădulescu de a arăta că poate exista fotbal prahovean de calitate, făcut cu elemente tinere din acest județ, se poate materializa într-un timp relativ scurt, mai ales că planul său de conducere îi include printre colegii de echipă pe foștii “petroliști” Nae Constantin, Măldărășanu, Oancea, Pomilică Stoica și alții. “Dacă nici cu ei nu reușim să ne impunem în plan afectiv și emoțional printre ploieșteni, atunci chiar că nu mai avem șanse, nici măcar pentru a spera! Vreau să cred că acest club va fi unul sănătos, clădit pe ambițiile multora de a arăta că performanța poate fi realizată cu elemente autohtone! Că Prahova chiar are potențial în acest segment! S-a vorbit despre acel Centru de Excelență, un proiect la care se muncește intens și pe care Silviu Crângașu, șeful de la AJF, îl promovează asiduu. Vedem acest Centru de Excelență pe lângă CSM ca fiind o șansă pentru cei mai buni copii și juniori din județ de a accede spre marea performanță! S-a spus că nimeni nu-i ajută pe tineri, că nici nu se dorește asta, uite că acum se va putea! Oricine are talent va fi ajutat considerabil pentru a și-l pune în practică! CSM-ul va fi un club viu, sănătos și transparent! Nu mă voi lăsa până nu-l aduc în prim-planul segmentului  fotbalistic al județului! O să vedeți că se poate! Trebuie doar să existe seriozitate și ambiție! Ar cam fi cazul să se oprească decăderea fotbalului la care, iată, suntem cu toții parte! Personal am să refuz orice remunerație, nu am ajuns aici pentru a câștiga bani! Vreau doar să ajut și să mă mândresc, peste o perioadă, cu îndeplinirea unei provocări pe care o cam aștept de ani buni! Vreau să arăt că Lucian Rădulescu știe să gestioneze o astfel de ambiție și o poate struni până la realizarea ei! Mă voi înconjura de oameni tineri care au probat calitate, vom forma un colectiv sudat și flexibil, vreau să știe fiecare ce rol are în întreg, să și-l asume și să răspundă pentru el! Îmi doresc să jucăm un fotbal în viteză, eficient și plăcut ochiului! Vom evolua în Liga A Prahova după preluarea locului celor de la Gazul Surani iar meciurile considerate <<acasă>> le vom juca fie la Strejnic, pe arena “Conpet”, fie la Brazi, pe “Chimia”, ori la Ploiești, pe “Prahova”. Ne vom hotărî până la sfârșitul săptămânii viitoare!” a încheiat Rădulescu în exclusivitate pentru site-ul ph-online.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.