Mihaela Tivadar vine la CSM Ploiești!

Publicat in Sport 21 Iulie 2015 1220 ori
Google+ WhatsApp
Mihaela Tivadar vine la CSM Ploiești!
Mihaela Tivadar vine la CSM Ploiești!

Echipa de handbal feminin a clubului CSM Ploiești şi-a asigurat serviciile uneia dintre jucătoarele importante ale handbalului românesc în ultimii 15 ani, Mihaela Tivadar semnând un contract valabil pentru următorul sezon. În vârstă de 33 de ani (născută pe 14 iunie 1982 la Câmpia Turzii), Mihaela evoluează pe oricare dintre poziţiile de la linia de 9 metri şi vine la Ploieşti din postura de campioană a României, în sezonul trecut jucând pentru CSM Bucureşti.

Are în spate o carieră bogată, cu sezoane petrecute la cluburile importante din România - Rulmentul Braşov, Oltchim Râmnicu Vâlcea sau CSM Bucureşti - dar şi nu mai puţin de 102 prezenţe în echipa naţională a României, pentru care a înscris 91 de goluri. Este campioană europeană de tineret în 2000 (în Franţa), vicecampioană mondială de senioare în 2005 (în Rusia) şi medaliată cu bronz la Campionaatul European din 2010 (în Danemarca/Norvegia).

Mihaela Tivadar s-a antrenat astăzi pentru prima dată sub comanda lui Neven Hrupec.

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.