Chris Cooper este noul baschetbalist al echipei Steaua Bucureşti

Publicat in Sport 06 Iulie 2015 1649 ori
Google+ WhatsApp
Chris Cooper este noul baschetbalist al echipei Steaua Bucureşti
Chris Cooper este noul baschetbalist al echipei Steaua Bucureşti

Baschetbalistul american Chris Cooper este noul jucător al formaţiei Steaua CSM Eximbank Bucureşti, alături de care va evolua şi în Eurocup în sezonul 2015-2016, potrivit anunţului de luni al clubului.

 Chris Cooper (25 de ani, 2,05 metri, pivot) a jucat în sezonul trecut la CSU Ploieşti, cu care a cucerit titlul naţional şi Supercupa României, dar ulterior echipa nu s-a mai înscris în Liga Naţională din cauza problemelor financiare. De situaţie a profitat Steaua, care l-a ofertat pe jucătorul american, iar acesta a acceptat să semneze un contract valabil în următorul sezon cu formaţia antrenată de Hristu Şapera.

Cooper a mai jucat în Europa la Siauliai (Lituania).

În sezonul 2015-2016, Steaua CSM Eximbank va fi angrenată şi în Eurocup, a doua competiţie valorică a continentului, pentru participare primind un wild-card din partea organizatorilor.

sursa: mediafax

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.