Apărător cu experiență pentru Petrolul

Publicat in Sport 30 Iunie 2015 1182 ori
Google+ WhatsApp
Apărător cu experiență pentru Petrolul
Apărător cu experiență pentru Petrolul

Potrivit managerului sportiv al Petrolului, Mihai Joița, un nou fotbalist a semnat pentru Petrolul. Este vorba despre Guillaume Rippert, un fundaş stânga de 30 de ani care a absolvit cursurile Academiei de la Clairefontaine și a evoluat în 61 de meciuri în Ligue 1. A jucat în finala unui European U-17, dar spune că a făcut multe alegeri greşite în carieră, sperând, însă, să revină în prima ligă franceză după terminarea înțelegerii cu “lupii”.

Rippert a câştigat de două ori liga secundă franceză, promovând cu Valenciennes (2006) şi Evian (2011).

Acesta a jucat în carieră la Nantes, Valenciennes, Metz, Evian, Energie Cottbus, Laval şi Lausanne Sport.

Polivalent, Rippert poate juca atât ca fundaş stânga, cât şi ca fundaş central, fiind folosit în Ligue 1 şi în centrul defensivei. El ar fi trebuit să ajungă la Zlatibor încă de ieri dar ghinionul a făcut ca, împreună cu Joița, să piardă cursa Paris-Belgrad și astfel să rateze întâlnirea cu noii colegi mai devreme cu 24 de ore.

O va face până la ora meciului din acestă seară (19 în România), atunci când, reamintesc, Petrolul va juca cu echipa sârbă de prim eșalon FK Jagodina. 

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.