Poftiți la yoga!

Publicat in Sport 22 Iunie 2015 3274 ori
Google+ WhatsApp
Poftiți la yoga!
Poftiți la yoga!

În această după-amiază, la etajul al doilea din cadrul Complexului Sportiv Tel George Junior, a avut loc evenimentul deschiderii Life Yoga Center, un stabiliment prin care urmează să fie introdus conceptul "Healthy Life", adică promovarea unui nou stil de viață dezvoltat prin yoga și un program de food coaching, care va trasa calea către o alimentație corectă și sănătoasă.

Invitații speciali, Cori Grămescu (profesor de lifestyle si nutriție), Cătălin Burlacu (baschetbalist) și Amansio Paraschiv (luptător superkombat) au vorbit despre legătura dintre yoga și nutriție ori sport iar audiența, numeroasă, a aplaudat cu dărnicie discursurile celor trei.

În zilele următoare vor avea loc clase demonstrative la care toți cei interesați vor putea să asiste și, eventual, să se înscrie. Totul, pentru a înțelege beneficiile unui stil de viață sănătos, pentru echilibrarea organismului și stabilirea unui tonus emoțional, tonic și energizant al corpului.

“Yoga reprezintă calea spre o viață liniștită și sănătoasă atât din punct de vedere fizic cât și mental” a încheiat Denis Dochioiu, nimeni alta decât simpatica profesoară de yoga pe care o puteți cunoaște doar dacă veți avea curiozitatea și disponibilitatea de a vă înscrie la cursul de care tocmai am scris.

  

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.