Împreună, din dragoste pentru baschet

Publicat in Sport 11 Iunie 2015 1227 ori
Google+ WhatsApp
Împreună, din dragoste pentru baschet
Împreună, din dragoste pentru baschet

La începutul verii, toţi iubitorii de baschet din Ploieşti ies în stradă pentru a-şi striga iubirea pentru sportul favorit, devenit intre timp un mod de viaţă. Este nevoie de sprijinul tuturor copiilor, elevilor şi studenţilor care joacă baschet într-un cadru organizat, luptându-se pentru a face performanţă cu „Ploieşti” pe piept, sau care, pur şi simplu, bat mingea în fiecare weekend pe terenurile din faţa blocului sau la Sala Sporturilor „Olimpia”.

Este un bun prilej ca întreaga familie să se reunească! Este momentul să ne cunoaştem mai bine şi să ne dăm mâna pentru pasiunea noastră comună. Cu mic, cu mare, juniori ai cluburilor private sau particulare, streetballeri, mini-majorete, elevi ai şcolilor din Ploieşti, foşti sau actuali jucători profesionişti, părinţi sau profesori care au aplaudat măcar o dată performanţele baschetbalistice ale oraşului nostru sau au plâns în sală alături de eroii acestei comunităţi sunt aşteptaţi sâmbătă, 20 iunie, de la ora 10:00, pe Bulevardul Independenţei (Castanilor), în faţa sensului giratoriu de la Gara de Sud.

Vom pune împreună bazele unui lanţ uman al iubitorilor de baschet. Acum este momentul ca noi, cei care îndrăgim baschetul, să le schimbăm concepţia celor care ne conduc din birouri şi să facem tot posibilul pentru ca acest sport frumos să fie luat in seamp şi să fie susţinut la nivel de masă şi de performanţă!

Vino şi tu, alături de prieteni, cunoscuţi, rude sau părinţi, sa umplem bătrănul bulevard cu dragostea pentru baschet, pentru sport şi pentru Ploieşti! Doar împreună putem agăţa prezentul de valorile unui trecut glorios, în ideea de a vorbi, din nou, despre viitor! Iar dacă unii vor să arunce la coş ceea ce noi iubim, suntem pregătiţi să le punem capac!

sursa: csuasesoft

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.