Campionatul, decis din nou la TAS? CSM Râmnicu Vâlcea a cerut să evolueze în Liga 1

Publicat in Sport 03 Iunie 2015 1259 ori
Google+ WhatsApp
Campionatul, decis din nou la TAS? CSM Râmnicu Vâlcea a cerut să evolueze în Liga 1
Campionatul, decis din nou la TAS? CSM Râmnicu Vâlcea a cerut să evolueze în Liga 1

Componenţa Ligii 1 ar putea fi, din nou, decisă la TAS. CSM Râmnicu Vâlcea a solictat la Laussane să fie admisă în prima ligă, lucru refuzat de comisiile FRF în vara trecută, iar decizia este aşteptată în aceste zile.

Vâlcenii au cerut un loc în Liga 1 în vara lui 2014, după ce gruparea din Zăvoi s-a clasat a treia în liga a doua, în spatele celor de la CSU Craiova, echipă care nu avea trei ani consecutivi de afiliere.

După ce federaţia a respins cererea celor de la CSM, oficialii formaţiei vâlcene s-au adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv. Audierile în acest caz au avut loc săptămâna trecută, iar o decizie este aşteptată curând. În funcţie de răspunsul care va veni din Elveţia, clubul îşi va face strategia pentru stagiunea următoare.

"Este o situaţie incertă la acest moment, dar sperăm să fie bine până la urmă. Locul 7 la finalul acestui sezon nu e grav şi sperăm să ne reorganizăm, pentru a face o figură mult mai frumoasă în sezonul următor. Să vedem unde vom evolua şi încotro o vom lua. Ar fi păcat să nu evoluăm la Vâlcea, iar autorităţile ne-au garantat că ne vor sprijini în totalitate.

Sperăm să strângem un buget care să ne ajute în a ne desfăşura în bune condiţii partidele din viitorul sezon. Vom vedea cu ce antrenor vom merge mai departe, e loc de discuţie. Mai întâi, să vedem ce răspuns vom avea de la TAS", a spus preşedintele vâlcenilor, Bogdan Medrea.

Dacă CSM va avea câştig de cauză la TAS, ediţia viitoare a Ligii 1 ar putea fi dată peste cap, FRF fiind obligată să găsească o soluţie într-un timp extrem de scurt.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.