Cârţu şi Săndoi vor continua la CSU Craiova

Publicat in Sport 29 Mai 2015 925 ori
Google+ WhatsApp
Cârţu şi Săndoi vor continua la CSU Craiova
Cârţu şi Săndoi vor continua la CSU Craiova

Directorul tehnic Sorin Cârţu şi antrenorul principal Emil Săndoi vor continua să pregătească echipa CS Universitatea Craiova, a anunţat gruparea olteană, într-un comunicat postat pe site-ul oficial.

"Consecvenţa şi continuitatea se numără printre atuurile oricărui club profesionist. Universitatea Craiova infirmă zvonurile apărute în media cu privire la iminenta despărţire de Sorin Cârţu şi Emil Săndoi. De la preluarea mandatului, în septembrie 2014, staff-ul tehnic a resuscitat echipa, care a avut o ascensiune fulminantă: plecată de pe ultima treaptă a clasamentului a ajuns la un punct de podium după etapa 26. Mai mult, cu Sorin Cârţu şi Emil Săndoi la cârmă, Universitatea a reuşit o serie de 19 partide fără înfrângere, record în istoria de 67 de ani a clubului. Ultimele rezultate nu au fost cele dorite de conducere, suporteri, staff tehnic şi jucători. Dar în viaţa oricărei echipe apar şi sincope, pe care le putem depăşi numai împreună. Obiectivul fixat la începutul sezonului, anume o poziţionare în prima parte a ierarhiei, a fost atins. Clubul nostru anunţă că nu s-a pus în niciun moment problema unei schimbări a băncii tehnice. Sorin Cârţu şi Emil Săndoi au creditul Consiliului de Administraţie al Universităţii Craiova", se arată pe site-ul citat.

CS Universitatea Craiova, ocupanta locului 6 în clasament, va întâlni, pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 18:00, formaţia CFR Cluj, în ultima etapă a Ligii I.

sursa: mediafax

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.