Gimnastele de la CSM Ploiesti au luat bronzul la Cupa Municipiului Bucuresti

Publicat in Sport 07 Decembrie 2009 Actualizat: 10 Decembrie 2009 979 ori
Google+ WhatsApp
Gimnastele de la CSM Ploiesti au luat bronzul la Cupa Municipiului Bucuresti
Duminica, 6 decembrie 2009, la Sala „Olimpia” din Bucuresti s-a desfasurat Cupa Municipiului Bucuresti la gimnastica ritmica, eveniment organizat de
 Directia pentru Sport a Municipiului Bucuresti in colaborare cu Federatia Romana de Gimnastica Ritmica. Ultim eveniment competitional de gen pe anul in curs, competitia a adunat pe covorul de concurs aproape 40 de gimnaste de la 7 cluburi din tara la categoriile Mica Gimnasta, a IV-a, a III-a si a II-a.  
Clubul Sportiv Municipal a participat cu 6 gimnaste in concursul dedicat categoriei Mica Gimnasta, omogenitatea gimnastelor fiind apreciata de presedinta Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica, dna. Irina Deleanu. Maria Cranta, Sofia Wiederman, Iulia Chirvasă, Cesima Nechifor, Denisa Stoian si Livia Harcan au incantat arbitrele si publicul spectator cu exercitii de nivel tehnic deosebit si compozitii coregrafice unice pentru fiecare evolutie in parte.  
Trei dintre gimnasele Clubului Sportiv Municipal s-au clasat în primele 6: Cesima Nechifor (8 ani) – locul V, Denisa Stoian (6 ani) – locul IV, si, cea mai buna performanta, Livia Harcan (7 ani) – locul III.  
Pe locul I s-a clasat campioana nationala a Romaniei la categoria de varsta 6-8 ani, Alexandra Agiurgiuculesei (CS „Anghel Saligny” Iasi), iar pe locul al II-lea, vicecampioana Romaniei la aceeasi categorie, Anca Săvoiu (ANEFS Bucuresti). Un real progres pentru reprezentanta CSM Ploiesti, pentru care Mos Nicolae a pus, de aceasta data nu in ghetute, ci la gat, o medalie de bronz! 
Felicitari tuturor gimnastelor Clubului Sportiv Municipal care au reprezentat cu cinste Municipiul Ploiesti la aceasta competitie care se doreste a deveni de traditie pentru capitala Romaniei.

Liliana Baescu

Liliana Băescu scrie pe www.PH-online.ro din 2009. Este ploieşteancă, absolventă a Liceului de Chimie nr.4 Ploiesti şi a UPG - Facultatea de Litere si Stiinte. Este consilier la Primaria Ploiesti.

Website: www.ploiesti.ro