Primele reacţii ale CFR-ului, după decizia TAS: "E corectă. Era păcat să retrogradăm"

Publicat in Sport 22 Mai 2015 1087 ori
Google+ WhatsApp
Primele reacţii ale CFR-ului, după decizia TAS: "E corectă. Era păcat să retrogradăm"
Primele reacţii ale CFR-ului, după decizia TAS: "E corectă. Era păcat să retrogradăm"

CFR Cluj şi-a primit înapoi cele 24 de puncte cu care a fost penalizată la începutul acestui an, a decis, vineri, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

În urma acestei decizii, formaţia din Gruia iese din zona retrogradării şi urcă pe locul 3 în Liga 1, o poziţie pe care căpitanul clujenilor, Ciprian Deac, crede că fosta campioană merită, ţinând cont de prestaţiile echipei în acest sezon.

"Mă aşteptam la această decizie, este corectă. Era păcat ca această echipă să retrogradeze pentru că, până la urmă, la cum am jucat în tot campionatul am arătat că suntem echipa de pe podium", a declarat Deac, în exclusivitate pentru digisport.ro.

La rândul său, tehnicianul ardelenilor, Francisc Dican, consideră că decizia TAS este una corectă.

"O decizie importantă. Corectă pentru că aceşti fotbalişti, care meritau un astfel de verdict la ce au arătat pe teren", a afirmat Dican.

În ceea ce priveşte viitorul său ca antrenor principal, Dican a precizat că "nu am discutat nimic la club despre acest subiect. Şi nici nu mi s-a comunicat nimic".

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.