Ce vrem și ce credem cu toții, doar unii o pot spune!

Publicat in Sport 08 Mai 2015 1462 ori
Google+ WhatsApp
Ce vrem și ce credem cu toții, doar unii o pot spune!
Ce vrem și ce credem cu toții, doar unii o pot spune!

În urmă cu puțină vreme s-a terminat conferința de presă al cărei invitat a fost Valentin Sinescu, desemnat antrenor principal al Petrolului până la sfârșitul acestei ediții de campionat.

Distins, jovial, plăcut impresionat de atenția pe care mass-media i-a acordat-o, tehnicianul cu licență PRO a răspuns în stilu-i inconfundabil numeroaselor întrebări. A analizat jocul de mâine cu “U” Cluj, a făcut unele prognoze legate de viitorul imediat dar și cel din sezonul viitor. A fost enigmatic și glumeț. A fost acel Sinescu pe care-l știam dintotdeauna.

O frază m-a răscolit și m-a făcut să analizez mai în amănunt perspectiva Petrolului, în general, și a vieții, în special: “Eu nu știu cât mi-o fi ața, au un stend la inimă și 6 grame de morfină injectate la un moment dat! Cine și ce să mă mai sperie pe mine? Cine să mă mai facă să ascund adevărul? Și de ce?”

Celelalte teme ale conferinței o să le lecturați de la colegii mei. Eu mă opresc aici, nici nu mai merită să comentez ceva, măcar astăzi...

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.