Repetiție pentru play-off

Publicat in Sport 20 Aprilie 2015 1213 ori
Google+ WhatsApp
Repetiție pentru play-off
Repetiție pentru play-off

După două săptămâni de pauză, handbalistele pregătite de Goran Kurtes, Daniel Gheorghe şi Jovan Novakovic revin la competiţia internă cu prilejul partidei de mâine, cu CSU Neptun Constanţa, contând pentru ultima etapă a sezonului regulat. Programat de la ora 17:00, în Sala Sporturilor Olimpia, meciul cu formaţia antrenată de Ion Crăciun se constituie mai degrabă într-o repetiţie pe care cele două formaţii o pot face pentru partea a doua a campionatului, în care o apucă pe drumuri diferite: CSM Ploieşti va juca în play-off, urmând să întâlnească, foarte probabil, în primul tur pe HCM Baia Mare, iar CSU Neptun va evolua în play-out, punctele puse mâine în joc nefiind luate în calcul în lupta din subsolul clasamentului.

Chiar dacă miza nu există, antrenorul Goran Kurtes spune că „vreau să câştigăm, pentru a ne respecta, în primul rând, dar şi pentru a arăta că merităm să fim între primele opt echipe ale campionatului şi nu ne încurcăm de o formaţie ce va evolua în play-out. Vom juca doar la victorie, pentru că ne trebuie un moral bun înaintea play-off-ului”. Tehnicianul va conta pe acelaşi lot de jucătoare ca şi la ultimele două apariţii oficiale ale echipei, de la Târgu Mureş şi Deva.

Partida de mâine va fi arbitrată de o brigadă din Maramureş, formată din Cristian Băban şi Ionuţ Marta.

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.