Conducerea Petrolului rămâne în arest

Publicat in Sport 09 Aprilie 2015 1667 ori
Google+ WhatsApp
Conducerea Petrolului rămâne în arest
Conducerea Petrolului rămâne în arest

Contestația procurorilor la decizia Tribunalului Prahova, care accepta cererea de punere sub arest la domiciliu formulată de fraţii Capră şi fostul director general al Petrolului, Marius Bucuroiu, a fost admisă de Curtea de Apel Ploieşti, astfel încât toţi cei care sunt implicaţi în dosar şi arestaţi preventiv vor rămâne după gratii.

Iată soluția pe scurt:

“Admite contestaţia formulată de Parchetul de pe langă Inalta Curte de Casaţie si Justiţie D.I.I.C.O.T. Serviciul Teritorial Ploieşti împotriva încheierii nr. 145 din data de 6.04.2015 pronunţată de Tribunalul Prahova in dosarul nr.8837/105/2014 si in consecinţă: Desfiinţează în parte încheierea atacata sub aspectul înlocuirii masurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu si respectiv cu masura controlului judiciar si rejudecând, menţine masura arestarii preventive faţă de inculpaţii Stoica Spirea Daniel, Bucuroiu Marius Mihai, Capră Nicolae, Capră Daniel, Gâscă Marius Alexandru, Daniel Petre Gheorghe si Constantin Dragoş Ioan Viorel. Menţine celelalte dispoziţii ale încheierii atacate. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân in sarcina acestuia. Definitivă. Soluţionată si pronunţată în şedinţa din camera de consiliu astăzi, 9 aprilie 2015”, scrie pe portalul Curţii de Apel Ploieşti.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.