Victorie cu 3-0 pentru Rusia după incidentele de la meciul cu Muntenegru

Publicat in Sport 09 Aprilie 2015 1241 ori
Google+ WhatsApp
Victorie cu 3-0 pentru Rusia după incidentele de la meciul cu Muntenegru
Victorie cu 3-0 pentru Rusia după incidentele de la meciul cu Muntenegru

Comisia de Disciplină a UEFA a decis să acorde victoria la masa verde Rusiei în meciul cu Muntenegru, scor 3-0, din preliminariile Euro-2016, partidă care a fost întrerupă la 28 martie, în minutul 67, din cauza incidentelor.

De asemenea, Muntenegru va disputa următoarele două meciuri de pe teren propriu cu porţile închise şi a primit o amendă de 50.000 de euro.

Federaţia Rusă a primit o amendă de 25.000 de euro, după ce suporterii au aruncat cu fumigene şi alte obiecte.

Meciul Muntenegru - Rusia, din preliminariile Euro-2016, a fost suspendat, la 28 martie, în minutul 67, la scorul de 0-0, din cauza incidentelor survenite imediat după ce arbitrul german Denis Aytekin a acordat o lovitură de la 11 metri, ratată de rusul Roman Şirokov.

Partida a fost suspendată după ce fanii au aruncat obiecte din tribune protestând faţă de decizia arbitrului german Denis Aytekin de a acorda un penalti pentru Rusia. Imediat după ce Şirokov a executat lovitura de la 11 metri, Aytekin a decis suspendarea definitivă a partidei marcată de incidente. Prima oară, meciul a fost întrerupt pentru 30 de minute, în secunda 20, după ce portarul rus Igor Akinfeev a fost lovit în umăr de o fumigenă aruncată din tribune. Portarul a fost scos de pe teren pe targă şi transportat la spital, iar arbitrul a trimis jucătorii la vestiare. Jocul s-a reluat după 30 de minute, cu Iuri Lodigin în locul lui Akinfeev, însă a fost suspendat definitiv în minutul 67.

Meciul Muntenegru - Rusia contează pentru grupa G de calificare la Euro-2016.

sursa: mediafax

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.